Fietsenwerkplaats

In onze goed toegeruste werkplaats kunnen dagelijks meerdere deelnemers als fietsenmaker aan de slag. We verrichten de meest voorkomende reparaties aan de fietsen. Van bandenplakken tot het verwisselen en vervangen van tandwielen. Maar ook voor een goede poetsbeurt is de klant bij ons aan het goede adres. Verder knappen we tweedehands fietsen op voor de verkoop.

Licht industrieel werk

We recyclen ook oude fietsen. De deelnemers halen deze fietsen zorgvuldig uit elkaar zodat we bepaalde onderdelen kunnen hergebruiken en/of als gescheiden afval kunnen aanbieden. Verder beheren we onze eigen voorraad in ons magazijn.

Winkel

In onze winkel helpen de deelnemers de klanten die hun fiets komen ophalen of wegbrengen ter reparatie. We hebben daarnaast een praktisch assortiment met fietsaccessoires in de verkoop. Maar ook bij de verkoop en verhuur van de opgeknapte tweedehands fietsen helpen we natuurlijk graag de klanten.

Facilitair

We hebben de beschikking over een eigen koffiecorner waar onze deelnemers gebruik van maken. Ook hier zijn diverse taken uit te voeren, zoals het bijhouden van de keuken en het opruimen van de pauzeruimte. We zorgen samen voor een schoon en net pand. Natuurlijk kunnen onze klanten onder het genot van een kopje thee of koffie even wachten op een (kleine) reparatie.